REGULAMENT

_______________________________

REGULAMENT GENERAL

ATENTIE: fiecare persoana care intra in spatiu trebuie sa respecte urmatoarele reguli. Daca acestea nu sunt respectate este posibila excluderea de la cursuri si pierderea sumelor platite.
Prezentul regulament este publicat pe site-ul www.sporticitate.ro si postat la intrarea in spatiu pentru consultare, iar o copie imprimata va fi oferita la cerere.

 1. Durata unei sedinte este de 50 de minute. Fiecare dintre noi are ritmul sau biologic care trebuie respectat astfel ca veti putea intrerupe oricand sedinta daca simtiti nevoia, pretul fiind acelasi pentru orice durata de timp petrecut in sala.
 2. Pentru a asigura buna functionare a lectiei si a nu provoca intarzieri, orarul trebuie strict respectat, altfel sedinta va incepe fara dv si nu veti putea recupera minutele pierdute.
 3. In interiorul spatiului folositi doar slapi dedicati ori sosete antiderapante. Daca nu luati parte la activitate va rugam sa folositi peste incaltamintea de strada papuceii albastrii pe care ii gasiti vis-a-vis de usa de la intrare.
 4. Daca starea de sanatate nu este buna (sunteti raciti, aveti febra etc.) va rugam sa nu veniti la spatiu si sa ne contactati pentru o noua programare.
 5. Daca exista motive medicale intemeiate pentru o absenta de lunga durata de la cursuri (o boala contagioasa sau viroze repetate), valabilitatea abonamentului se poate prelungi in functie de perioada bolii, cu conditia ca la revenirea in colectivitate persoana respectiva sa prezinte o adeverinta medicala prin care sa se certifice ca are voie sa reintre la cursuri si pe care sa se mentioneze durata de sedere acasa pe care medicul a recomandat-o.
 6. Se vor efectua doar exercitiile invatate la curs pentru ca doar acelea sunt benefice.
 7. Doar instructorul este in masura sa ia decizii legat de exercitiile pe care le va efectua.
 8. Deciziile sunt influentate de varsta si de starea emotionala a subiectului in cauza.
 9. La sedinta bebelusului poate lua parte doar o singura persoana si aceasta este rugata sa poarte sosete antiderapante in sala sau papuceii albastrii prezenti la intrare.
 10. Ambii parinti pot lua parte la sedinte, dar nu in contemporan, daca unul dintre ei nu se poate prezenta, daca este in interesul celui mic ori daca este necesar pentru a intelege mai bine raportul cu fiecare dintre acestia, cu conditia ca ambii sa lucreze cu copilul, sa cunoasca regulile si sa le respecte.
 11. Adultii si copiii nu vor intra in sala de sedinta daca nu este prezent un instructor.
 12. Copiii pot intra in incinta doar insotiti de parinti si instructor.
 13. Copiii vor fi mereu supravegheati de catre parinti – in vestiar, pe masuta de schimb sau in orice alta parte din incinta centrului.
 14. Adultul va trebui sa respecte mereu indicatiile primite de la instructor atunci cand lucreaza cu copilul sau la iesirea din sala.
 15. In vederea pastrarii calitatii materialelor si a ordinii in incinta spatiului, va rugam sa repuneti de unde ati luat tot ceea ce ati folosit.
 16. Oricat de tentant este sa se sara de pe podul mobil (stim si noua ne plac sariturile) va rugam sa aveti in vedere ca micutii sunt imprevidibili, astfel ca se pot crea o serie de incidente neplacute. Din aceasta cauza saritul – fara controlul activ al zonei din partea specialistului – nu este consiliabil.
 17. Obiectele uitate sau lasate nesupravegheate nu sunt in responsabilitatea angajatilor Sporticitate SRL iar in cazul in care acestea sunt gasite, sunt depozitate in cosul de langa dulapiorul pentru pantofi.
 18. In interiorul spatiului se pot consuma doar lichide (lapte, apa, ceai, suc de fructe etc.). Mancarea va rugam sa o consumati dupa ce ati plecat de la noi sau cu cel putin o ora inainte de inceperea activitatii.
 19. Toti cei care nu au un comportament civilizat nu vor fi primiti in spatiu.
 20. Fumatul este stict interzis.
 21. Scutecele folosite se vor arunca mereu la cosul de gunoi si nu vor fi lasate in baie, pe masuta de schimbare a bebelusilor ori in vestiar.
 22. Valabilitatea unui abonament pentru ACTIVITATE MOTRICA este de 6 saptamani. Daca nu reusiti sa aveti un program fix si nu sunteti siguri ca puteti face toate sedintele conform planificarii, recomandarea noastra este sa platiti sedintele de cate ori reusiti sa veniti si sa nu faceti abonament.
 23. Valabilitatea unui abonament pentru PSIHOMOTRICITATE este de 3 luni. Planificarea trebuie respectata cu strictete, altfel rezultatul poate sa nu fie cel dorit.
 24. Daca nu puteti participa la sedinta stabilita de comun acord, va rugam respectuos sa ne anuntati cu o zi inainte, telefonic, prin SMS, pe e-mail sau WhatsApp . In caz contrar sedinta este considerata valabila si nu se poate cere recuperarea ei.
 25. Folosirea aparatelor foto/video inclusiv al telefoanele mobile dotate cu aparat foto/video se face numai cu acordul scris al instructorului, al parintilor copiilor ori a adultilor ce sunt prezenti in sedinta. Acest acord e valabil doar pentru sedinta in cauza.
 26. O data cu semnarea formularul de inscriere se acorda centrului Sporticitate SRL dreptul de a folosi pe site-ul propriu sau pagina sa de Facebook eventualele poze sau filmari facute. Este garantata respectarea clauzei de confidentialitate.
 27. Spatiu o sa fie supravegheat printr-un sistem intern cu camere de supraveghere. Daca nu este necesar ca sa fie folosite, imaginile se sterg automat dupa o luna.